Een Snickers werkbroek is functioneel en duurzaam. Snickers Workwear is een werkkleding merk wat populair is bij bedrijven maar ook bij zzp’ers. Voor veel bedrijven is de werkkleding het visitekaartje van het bedrijf. Werknemers komen bij de opdrachtgever in de kleding van het bedrijf. Een nette outfit met herkenbare uitstraling zorgt voor een goede (eerste) indruk bij de opdrachtgever.

Snickers Werkbroek Verschillen

Snickers werkbroeken zijn er voor verschillende vakgebieden en kwaliteiten. Elk vakgebied heeft andere kenmerken waardoor er andere eigenschappen nodig zijn voor een functionele werkbroek. Ook de weersomstandigheden hebben invloed op de welke werkbroek de juiste is. Tijdens de zomer is een dunne stof die een goed ademend vermogen heeft prettig. Voor natte omstandigheden zijn er broeken die waterafstotend zijn. Bijvoorbeeld de RuffWork collectie is gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste materialen. Bij de meest ruige werkzaamheden is een werkbroek uit de RuffWork collectie perfect.

Snickers Werkbroek AllroundWork

Onder de bedrijven is de AllroundWork collectie de meest gekozen. Dit komt mede doordat deze kleding geschikt is voor vele verschillende werkzaamheden en daardoor ook voor veel bedrijven. Maar de 3312 Werkbroek blijft in Nederland de meest verkochte Snickers Werkbroek. Deze werkbroek gemakt van duurzaam DuraTwill materiaal is slijtvast en comfortabel. Dit model heeft een klassieke pasvorm en is er in een aantal effen kleuren maar ook in twee kleurencombinaties. Kleurencombinaties zijn populair bij bedrijven die hun bedrijfskleding in huisstijl kleur willen.

Snickers Werkbroek Voor Bedrijven

Vaak is prijs een belangrijk aspect bij het kiezen van een werkbroek voor het personeel. Dit gaat vaak ten koste van de kwaliteit wat zorgt voor een hoge slijtage van de werkbroeken. In veel gevallen zijn duurdere werkbroek gemaakt van slijtvastere materialen op termijn goedkoper. Dit komt doordat de werkbroeken een langere levensduur hebben. Naast de levensduur kan er veel verschil in pasvorm en comfort zitten. Door een beter comfort kan de productiviteit toenemen. Het is daarom dan ook zeker aan te raden om bij een groter bedrijf een pilot te starten met verschillende werkbroeken. Er kan dan gekeken worden welk werkbroek als het meest prettig wordt ervaren en de langste levensduur bij de werkzaamheden van het bedrijf heeft.