Bedrijven zijn vaak op zoek naar informatie over dagelijkse zaken. The Company is een blog geschreven door en voor ondernemers. Op onze blog proberen wij u mee te nemen in zaken die wij en collega’s tegen komen tijdens een werkdag in de onderneming. Met de teksten die u kunt lezen op het blog hopen wij u te kunnen helpen bij een probleem waar u tegenaan loopt en naar op zoek bent op het internet. Door het probleem op te lossen kunt u verder met uw geplande taken.

Bedrijven in Nederland

Nederland is een land met veel ondernemingen, volgens de statistieken van het CBS groeit het aantal behoorlijk. Het merendeel bedrijven is een kleinbedrijf, meestal met de rechtsvorm eenmanszaak. Er komen steeds meer kleine bedrijfjes bij en het aantal grote bedrijven wordt steeds minder.

Bedrijven en Veiligheid

Bedrijven worden steeds op meer fronten geconfronteerd met controles door instanties en inspecties. Met name een bedrijf met personeel wordt geconfronteerd met allerlei extra wetten en regels. Veiligheid op de werkvloer is zoiets waar het Ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid steeds vaker op controleert. Daarom is het gebruik van de juiste bedrijfskleding c.q. Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen is dan ook van belang. Wanneer tijdens een controle blijkt dat de veiligheid niet op orde is kunnen de boetes fors zijn. Tips voor het opstellen van een Risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) bij uw bedrijf kunt hier lezen. (Klik hier)

Randzaken bij bedrijven

Ondernemers hebben te maken met allerlei randzaken die geregeld moeten worden. Vandaag is het een nieuwe koffiemachine en morgen moet er ineens een betaling worden gedaan die alleen met een CreditCard gedaan kan worden. Zo zijn er veel van dit soort randzaken waar een ondernemer mee geconfronteerd wordt. Gevolg daardoor is dat de geplande taken niet af komen. Naast dit soort randzaken willen bedrijven graag groeien en is een goed marketing bedrijf die hun hierin ondersteund en adviseert van belang.